Wat houdt een sessie in?

Nadat een afspraak voor een (hypnose)sessie is gemaakt, worden een aantal zaken in het kort met u besproken. Na het kennismakingsgesprek zal de sessie plaatsvinden op onze praktijklocatie, Hoofdstraat 165 te Epe.
Het eerste deel van de sessie is gericht op nadere kennismaking, uitleg over het proces, uw vragen en dergelijke. In deze fase staat centraal wat uw ‘probleem’ is, de verandering(en) die u daarin graag ziet en onderdelen van uw leefsituatie die daarbij een relevante rol kunnen spelen. Daarna volgt het deel van de sessie waarin het veranderwerk zal worden ingezet middels onze directe en doeltreffende hypnose.
HypnoCoach hanteert directe hypnosetechnieken in plaats van de op veel meer sessies gebaseerde indirecte ofwel Ericksoniaanse hypnosetechnieken. Uw wil om te veranderen en volledige medewerking blijven essentieel in het gehele proces.
Bij de afronding van de sessie krijgt u adviezen ter ondersteuning van de teweeggebrachte veranderingen. Ook na de sessie zijn wij betrokken en volgen wij graag uw vorderingen.

Een afspraak maken voor een sessie

Heeft u last van een onaangename gewoonte, of wilt u graag een niet-roker zijn. Wilt u uw slaapgenot weer ervaren of ligt het probleem bij u anders. Zolang u er volledig klaar voor bent om uw eigen veranderingskracht middels onze directe hypnose te ervaren, nodigt HypnoCoach u uit om een afspraak met ons te maken via ons contact formulier, of telefonisch op nummer 0578 – 76 91 03.
Als u graag één of meerdere vragen door ons beantwoord wilt hebben, kunt u deze ook middels ons contactformulier aan ons kenbaar maken. Wij doen ons best om ze zo snel mogelijk te beantwoorden.